Rólunk - NílusHome

Rólunk

Cégünk több, mint 20 éves kereskedelmi múltra tekint vissza a szőnyegek és egyéb háztartási kiegészítők világában. A kis családi vállalkozásunk az évek folyamán nem csupán a nemzedékeken át ívelő tapasztalattal, és rengeteg kedves vásárlóval gazdagodott. Évről-évre a vásárlóink igényeinek megfelelően bővítettük termékpalettánkat a modern és Shaggy szőnyegeken át egészen a különleges exkluzív szőnyegekig.  2012-ben a modern világ elvárásainak és vásárlóink kényelmének megfelelve megnyitottuk első webáruházunkat, ahol végre az egész országban elérhető vált minden érdeklődőnek a keleti szőnyegek hazájából azaz Afganisztánból, Pakisztánból, Tadzsikisztánból és a teljesség igénye nélkül Törökországból és Iránból származó, egyedi és magas minőségű kézi és gépi szőnyegek hatalmas választéka, a mai modern Shaggy, és luxus szőnyegek mellett.

Tapasztalatunk és tudásunk folyamatosan csiszoljuk és bővítjük a legújabb modern szőnyegekről, a klasszikus perzsa szőnyegeken át a lakástextilek világáig. 

Folyamatosan tervezzük, hogy termékpalettánkat további magas színvonalú háztartási termékekkel tesszük még színesebbé az elkövetkezendő években, amely kielégít minden felmerülő igényt.

Életfilozófiánk és küldetésünk mindenekelőtt, hogy minden webáruházunkba, üzletünkbe betérő érdeklődők elégedett vásárlóként távozzon. Minden lehetséges módon támogatva ügyfeleinket azon dolgozunk, hogy vevőink a kedvező ár mellett, magas minőséggel, szakértelemmel felvértezett, barátságos kiszolgálással szembesüljenek. Számunkra fontos, hogy mindenkinek többet adjunk, mint ami általában megszokott, így mindig készséggel állunk a kérdések, és tanácsok megválaszolása elé, hogy ezzel könnyítsük meg vásárlóink döntéseit.
Célunk, hogy minden kedves érdeklődőt visszatérő vásárlóként üdvözölhessünk újra ezzel alkotva egy nagy közösséget.

Miért válasszon minket ?

1. Korszerűséget és lendületet vár el?
Olyan beszállító céggel szeretne dolgozni, akik megértik újszerű elképzeléseit és átveszik lendületét? Ahol nem csak megszokásból csinálnak dolgokat, hanem – ha szükség van rá – bátran nyúlnak az új megoldásokhoz is?

Nálunk fiatalos lendülettel halad a munka. Gyorsak és precízek vagyunk. Ha Ön is így áll a munkához, nagyra fogja értékelni, hogy ebben üzleti partnereként mi is hasonlóan gondolkodunk.

2. Állandó minőséget szeretne?
Nyolc éves tevékenységünk alatt különös figyelmet fordítottunk arra, hogy a partnereknek mindig ugyanazt a minőséget adjuk, amit még az első megrendelésnél kaptak. A csomagolóanyagokban a legfontosabb a kiszámíthatóság. Ezen a területen senki nem szeretne kellemetlen meglepetéseket. 

Ügyfeleink ezért már tudják, hogy bízhatnak a szolgáltatásunk és termékeink minőségében, mert mi pontosan tudjuk, hogy ez a jó kapcsolatunk alapja.

3. Mi a legjobb az árujának?
A legtapasztaltabb beszerzésért felelős vezetőnek is jól jön néha, ha a csomagolással kapcsolatban tud kivel egyeztetni. Akivel megvitathat egy új megoldást, vagy segíthet egy új áruhoz kiválasztani a legmegfelelőbb csomagolási technológiát. Mi, a Fiorexnél ezért folyamatosan képezzük kollégáinkat, és rendszeresen tájékozódunk az új csomagolási lehetőségekről. Mi nem csak kiszolgálni szeretnénk Önt, hanem a legjobb megoldást szeretnénk biztosítani a termékei számára.

4. Soha el nem fogyó raktárkészlet?
Nincs annál kellemetlenebb, mint amikor egy kolléga figyelmetlensége miatt a legrosszabb időpontban váratlanul elfogy a csomagolóanyag vagy a raklap, és az áru addig csak áll a raktárban, míg meg nem érkezik, amit rendeltek. Van, ahol a gyártást is veszélyezteti egy ilyen hiba, hiszen addig nincs hova pakolni.

Számos ügyfelünknél ez még akkor sem történhet meg, ha netán elfelejtene valaki időben rendelni. Akiknél igény van rá, ott konszignációs raktárat alakítunk ki. Ez egy speciális raktárkészlet csomagolóanyagoknak és raklapoknak, amit közvetlenül az önök telepén alakítunk ki, ezáltal a szükséges anyagok mindig rendelkezésre állnak. A készlet folyamatos feltöltéséről mi magunk gondoskodunk, és nem a teljes raktár, csak a fogyás alapján számolunk el, közösen meghatározott időközönként.

Shopping Cart
0
    0
    A kosár tartalma