Nílus Luxury fekete szürke modern hullámos tapéta 53cm x 10 méter - NílusHome
-38%

Nílus Luxury fekete szürke modern hullámos tapéta 53cm x 10 méter


6 490 Ft

Elérhető mennyiség: 69 készleten

Cikkszám: Hs043feketeNilus Kategória:

Nílus Luxury Tapéta

Élőben sokkal szebb!

Adatok:

1 tekercs ,Szélesség: 53cm Hosszúság 10 méter

Minőség: I. Osztály ,Domborított

Ragasztó is megvásárolható hozzá ! 25nm tapéta ragasztásához elegendő.

1 négyzetméter Akciósan 1130-Ft

100% Garancia!

Rendelje meg bizalommal!

A tapéta az otthonok díszítésének csodálatos művészete. Ahogy a falakon elterül és színes mintáival megelevenedik, új életet lehel a tereinkbe. Sokszínűsége és változatossága lehetőséget kínál a kreatív kifejezésre, és segít megteremteni az egyéni stílust és hangulatot.
A tapéta nem csupán egy dekorációs elem, hanem egy teljes történet, ami a falakon mesél. Lehet elegáns és klasszikus, vagy merész és modern. Készíthetünk választásunk alapján romantikus vagy bohém hatást, és még szemléltethetjük az aktuális trendeket is.
A tapéta nem csak esztétikai élményt nyújt, hanem olyan funkciókat is ellát, ami más berendezési tárgyakon nem található meg. Hangszigetel, hőszigetel és segít a szennyeződések elleni védelemben is. Ráadásul könnyedén cserélhető, így nem kell aggódnunk, ha kinőjük vagy megunjuk a mintát.
A tapéta használata nem korlátozódik csak az otthonokra, hanem kiváló megoldást nyújthat irodákban, üzletekben vagy egyéb közösségi terekben is. Egy szép és kreatív tapéta nemcsak felhívja a figyelmet, de segít megteremteni a kellemes és inspiráló légkört.
A tapéta az otthonunk arca és a személyiségünk tükröződése. Ahogy választunk egy ruhadarabot, amely kifejezi az egyéniségünket, úgy választjuk ki a tapétát is, amely meghatározza az otthonunk stílus.át Legyen szó minimalistáról, vintage-ról, vagy extravagánsról, a tapéta mindig együtt rezeg velünk és a történetünket meséli el.
Nem számít, hogy milyen személyiség vagy élettervezési stílus jellemző rád, a tapéta mindig remek lehetőséget ad arra, hogy egyedivé és különlegessé tedd az otthonodat. Általa a falak életre kelhetnek, és egy igazán izgalmas atmoszférát teremthetünk.
Készítsd el saját történeted a tapétával, és hagyd, hogy az egyedülálló minták és színek inspiráljanak. Adj új életet a falaidnak, és tapasztald meg, hogy mennyire varázslatos hatással lehet a tapéta a mindennapjaidra.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Shopping Cart
0
    0
    A kosár tartalma