Super Soft Avr17 (Turquoise) szőnyeg 200x290cm Kék-Szürke - NílusHome
-35%

Super Soft Avr17 (Turquoise) szőnyeg 200x290cm Kék-Szürke


26 400 Ft

Elérhető mennyiség: 1 készleten

Super Soft szőnyeg

Szemgyönyörködtető megjelenés elegánsan kedvező ár!

A Super Soft szőnyegek mindenkit azonnal levesznek a lábukról. Valójában minden olyan tulajdonságok magukban hordoznak, amelyre egy modern szőnyeg esetében szükségünk van, sőt még olyan jellemzőket is, amely már maga a csoda.
Még a bútorokkal zsúfoltabb szobáknak is ad egy extra, mégis letisztult megjelenést. Megtölti a teret, azonban nem kelti a túlzsúfoltság érzését. Különösen jól mutat a modern irányzatokkal, a kissé stilizáltabb, esetleg matt vagy épp magas fényű bútorokkal. Ugyanakkor az ellentétek szőnyege ő, mert a színes falak, vagy a nagyon finom árnyalatok mellett pontosan eltérő hatásokat érhetünk vele el.

Elképesztően kényelmes, könnyedén tisztán tisztán tartható, mégis puha, gyerekszőnyegeink egyes tipusai szintén ennek a családnak a tagjai közül valók.S habár az idősek egyik modern kedvence lesz, a legnagyobb előnye a szőnyegnek, hogy puhasága mellett, a rövid szálainak köszönhetően a lehető leggyorsabban végezhetünk a porszívózással. Pontosan ezért javasoljuk kamaszok, kisgyerekek szobájába is, ahol nem rejti el a szőnyeg a széthagyott legokat, vagy hasonló elemeket, melyek éjjel pokollá teszik az életünket. Kutyusok és cicusok mellett is hasznos lehet, ha nem kell ádáz küzdelmet folytatnunk a szőrrel, és persze a hosszú hajszálakkal. Nappali, hálószoba, előszoba, ebédlő, a központi helységek, melyek mind mind egycsapásra szemgyönyörködtetően stílusossá válnak egy ilyen típusú szőnyegtől.

Minden helységben megállja a helyét hiszen méretgazdagságának köszönhetően az előszobába épp úgy tudjuk használni, mint nappaliba, hálóba. Emellett általános forgalmú irodákba, rendelőkbe, sőt hotelszobákba, szálláshelyeken is feldobhatja vele bárki könnyedén a hangulatot.

Alapanyag: 100% Freeze
Hátulj anyaga: Juta
Tömeg/m2(kb.): 1.8kg/m2
Jellemzők:
  • antisztatikus
  • padlófűtéshez is ajánlott
  • könnyen tisztítható
  • hőkezelt
Szálhossz(kb.): 1.2 cm
Minőség: I. Osztály
Származási hely: Törökország
Száraz tisztítás: 3 hét használat után porszívózható
Nedves tisztítás: Semleges hatású szőnyegtisztító habbal, porral, „takarítógéppel”

Szín 1 (termék alapszíne)

Szín 2 (továbbí színek)

Méret (cm x cm)

Méret (m2)

Szálhossz (mm)

Anyag

Tömeg (kg/m2)

Minőség

Származási hely

Terméktípus

Gyártó

Nílus

Garancia

12

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Shopping Cart
0
    0
    A kosár tartalma